Home > Kampaně > Kampaň na podporu prezidenta republiky Miloše Zemana

Dne 28. října si připomínáme výročí vzniku samostatného Československa. Letos se v tento den připojujeme k občanskému shromáždění na pražském Klárově, kde se bude v rámci připomenutí si této velice významné události připomínat i to, jak důležitou roli ve společnosti a jaký důležitý význam má tradiční rodina. Protože rodina je základ společnosti a společnost tvoří stát.

V posledních letech jsme svědky ustavičných útoků na vše, co je nám přirozené a co považujeme za netknutelné. Ideologicky se útočí na děti, na rodiny, na společnost…

Jedním z těch, který na významném politickém a společenském postu brání naší zemi a tedy i nás je prezident republiky Miloš Zeman. Proto ani on není ušetřen jak politických, tak i mediálních tlaků vyvíjených zájmovými národními i zahraničními politickými skupinami, které se snaží naší zemi proti vůli občanů přeměnit k obrazu těchto skupin v neprospěch nás, obyčejných občanů.

Ať se jedná o účelové uskupení Milion chvilek pro demokracii, samozvaný Demoblok, Proč? Proto, a nebo různé poslance, senátory nebo Europoslance, a nebo veřejnoprávní a některá mainstreamová média – prezident Zeman zůstává nadále ve svém úřadě. Petici na podporu pana prezidenta podepsalo již několik tisíc lidí.

V tento slavnostní den chceme panu prezidentovi předat dopis, ve kterém mu vyjadřujeme naší podporu. Na Klárově se můžete pod tento podpis podepsat a mohu Vás ujistit, že se k panu prezidentovi určitě dostane.

Váš Jiří Černohorský