Home > Veřejné akce – události > Demonstrace proti výstavbě mešity v Erfurtu – Erfurt zeigt Gesicht

V sobotu 14. července podpořili za spolek Čest, Svoboda, Respekt Jiří Černohorský a Zdeněk Chytra společně s Janou Yngland Hruškovou demonstraci v německém Erfurtu pořádanou německými přáteli z různých občanských iniciativ a hnutí, například ENIE – Eigenständige Nationen in Europa, Frauenbündnis Kandel a dalšími.

Tématem demonstrace byla islamizace Evropy, výstavba mešity v Erfurtu a migrační politika vlády Angely Merkelové, OSN a Evropské Unie. Na náměstí “Fischmarkt” byla povolena protidemonstrace organizovaná radikálním levicovým hnutím Antifa.

Celá akce začala v 15:00 a projev zde měl Jiří Černohorský, kterého v německém jazyce doprovázel Zdeněk Chytra a poté Jana Yngland Hrušková, která hovořila směrem k protidemonstrantům. O pořádek a bezpečný průběh demonstrace se postarala spolková policie ve spolupráci s pořadatelskou službou.

Po projevech se účastníci demonstrace vydali na zhruba půlhodinový pochod centrem Erfurtu a po návratu zpět na náměstí Fischmarkt pokračovali v projevech další řečníci.

Na této demonstraci jsme navázali kontakty s dalšími podobně smýšlejícími zástupci německých iniciativ a spolků a přislíbili si vzájemnou podporu a spolupráci.

Zde přepis projevu Jiřího Černohorského

Dobrý den, občané německé země. Zdravím své německé přátele. Zdravím všechny patrioty této země. Zdravím všechny ty, co mají svoji zemi ve svém srdci.
Slušnost mi velí, abych se vám představil … Jmenuji se Jiří Černohorský, jsem rozený Čechoslovák a miluji svoji zem! Miluji život, miluji svoji rodinu, miluji svoji dceru, miluji svého vnoučka, miluji lásku, miluji svoji zem a k tomu abych mohl žít a milovat, potřebuji mír.

Přijel jsem za vámi, abych vám řekl, že svoji Českou a Moravskou zem, tedy Českou republiku, nikomu nedám!

Přijel jsem vám říci, že kdokoliv, kdo si myslí, že se v mé zemi v České republice bude roztahovat, nebude ctít moji zemi, naši kulturu, respektovat zákony mé země, že se šeredně plete a že občané, patrioti České republiky se každému takovému tvrdě postaví na odpor! A že nikdo takoví v mé zemi žít nebude!

Vážení němečtí občané, přátelé, nejprve vám však chci říci něco, o čem se většina politiků bojí mluvit. A co je pro naše národy velice nepříjemné a bolestivé a jakoby to zdánlivě s dnešní situací v Evropě nemělo nic společného. Což si já rozhodně nemyslím.

Přijel jsem k vám s úctou a respektem, protože vím, z čeho vaši předci a vy samotní jste po druhé světové válce vaši zem vybudovali a jaké úsilí vás to stálo. Přijel jsem vám říct, že nesmí nikdo z nás zapomínat na historii.

Z historie si musíme vzít ponaučení. Musíme všichni, každý národ. Kdo zapomene na historii, je nucen ji opakovat. Cítím, vím, že vzpomínka na válku je pro německý národ nepříjemná, bolestivá. Ta šílenost, hrůza se nesmí už nikdy opakovat.
A právě proto podle mne už není nadále možné, aby toto v Německých občanech na věky vyvolávalo pocit viny, pocit viny za to, co bylo, co se nedá vrátit a co způsobili jiní, je historií.

Dnes přeci moc dobře víme, že ta hrůza by z Německé země nevzešla. Nevzešla by, kdyby kdosi za Atlantským oceánem o tom nerozhodl a celé to nenaplánoval!
Prostě v srdci cítím, že už není možné v tomto politickém štvaní našich národů nadále pokračovat a že musíme my lidé, občané našich zemí najít v našich srdcích mír a klid. A to s ohledem nejen na nás, ale především na budoucnost našich dětí a příštích generací…

Přátelé, občané Německé země, teď se vás chci zeptat. A nejen vás přítomných občanů Německé země, ale i zde přítomných policistů, protože je to přece i vaše země, vážení policisté, přece i vy jste Německými občany, nebo snad ne?!

Takže se vás všech ptám! Jak ještě dlouho budete ve vaší zemi trpět ty, jenž dnes a denně plivou po vaší zemi, po všem co je vám drahé!

Ptám se vás jak ještě dlouho ve VAŠÍ ZEMI budete trpět ty, co dnes a denně ve VAŠÍ ZEMI kradou, rabují, znásilňují vaše dívky, ženy, děti! Jenž dnes a denně ve vaší zemi vraždí vaše spoluobčany!

Ptám se vás Němečtí občané, patrioti. Jak dlouho budete ve vaši zemi trpět parazity a vlastizrádce jako jsou, Angela Merkel, Martin Schulz a jim podobní, jenž vaší zem zaprodali za špinavé peníze, za krvavé Americké dolary parazitů z USA! Parazitů USA co chtějí zničit Evropu!

Kdysi jsem řekl, že nevím, zda existuje Bůh, ale že vím, že rozhodně existuje ďábel. Že nevím jakou má podobu, ale že vím co nosí za oděv!
Má bílý kabát z lidské kůže z krvavými červenými pruhy na krku nosí modrou kravatu posetými 50 bílými hvězdami na nohách má černé vojenské boty, ale jejich barvu neuvidíte, protože jsou celé od lidské krve!
Ano, ten ďábel je politika USA!

Protaženou rukou tohoto ďábla jsou zbabělé krysy a prašiví psy z Evropského parlamentu kam patří nejen vaši europoslanci, ale i Europoslanci České republiky a dalších zemí!

Je to tak je to politika USA, která za pomoci ne obraného paktu jménem NATO, ale teroristické organizace jménem NATO! Rozjebali celý svět!
Ano, vládnoucí paraziti USA jsou největší teroristi tohoto světa!
Jmenuji se Jiří Černohorský a jsem hrdým Čechoslovákem a jsem zde, abych vám řekl, že jsme v tom my všichni LIDÉ, národy Evropy společně!

Prostě společně, jak vy občané Německa, tak my Češi, Moravané, Slováci, tak stejně Poláci, Maďaři, Bulhaři, Rakušané, Španělé, Portugalci, Francouzi, Angličané, Holanďané, Dánové, Belgičané, Švédové, Finové, Norové, Italové, Řekové, Rusové – jsme v tom všichni společně – My EVROPANÉ !

Jsme v tom všichni společně a je čas povstat proti všem kdož ničí naše země a usilují o to, aby vypukla v Evropě válka!

Nakonec vám chci říct, přátelé i když každý žijeme v jiné zemi, mluvíme jiným jazykem, máme odlišné kulturní zvyklosti, tak je tu jedna věc kterou máme rozhodně společnou… A to je, to jediné místo na zemi kde máme svůj domov!
Domov jménem Evropa! Jiný domov nemáme!

A proto!
JEDEN ZA VŠECHNY VŠICHNI ZA JEDNOHO !