Home > Zprávy > Lži a manipulace „Manipulátoři.cz“ – začínají být k smíchu

Čeští Elfové, samozvaní ochránci jediné pravdy a jediného světonázoru vypustili na webové stránce Manipulátoři.cz další vlastní hoax. Lživou informací o napojení předsedy spolku Čest, Svoboda, Respekt Jiřího Černohorského na neonacisty opět uvádějí veřejnost v omyl. Jejich článek, kde v nadpisu zmiňují Jiřího Černohorského jako „Trolla měsíce“ působí spíše komicky, až trapně, protože Jiří Černohorský je na Facebooku téměř v neustálé blokaci. A protože tento spolek „ochránců pravdy a lásky“ s napojením na Evropské hodnoty a Člověka v tísni nemá relevantní argumenty pro své štvavé kampaně proti lidem jiného smýšlení, nezbývá jim nic jiného, než manipulovat, lhát a vytvářet „nepřítele“ tam, kde vlastně ani žádný není.

Zdroj: Screenshot Manipulatori.cz

I přesto, že je Jiří Černohorský téměř v neustále blokaci na sociální síti Facebook, měl tu čest stát se „Trollem měsíce“ na manipulativním webu Manipulátoři.cz. Protože toto uskupení anonymních „práskačů, donašečů a manipulátorů“, jejichž činnost lze přirovnat k praktikám členů StB nebo Gestapo nemá v podstatě žádné relevantní argumenty, o které by opřela své štvavé kampaně, nezbývá jí než použít lži, jako v případě článku Troll měsíce: Jiří Černohorský

Jak je to s napojením Jiřího Černohorského na české neonacisty?

Jiří Černohorský v roce 2016 přijal pozvání na dvě veřejné akce pana Pavla Matějného. Čeští Elfové – profesionální udavači – vůbec zřejmě netuší, že zanedlouho skončí rok 2019 a tedy, že tomu zanedlouho budou 4 roky, kdy se naposledy s panem Matějným setkal při konání nějaké veřejné akce. Od té doby proběhlo 0, slovy „nula“ setkání, nula společných akcí s panem Matějným, stejně tak byla ukončena ze strany Jiřího Černohorského i jakákoliv další spolupráce.

Jiří Černohorský ve svém projevu na „Demonstrace Proti soudní, exekutorské a policejní mafii Vítkov“ 16.4.2016 odsoudil rasistický útok, kdy neonacisté zápalnými lahvemi zapálili dům, kde málem uhořela cikánská holčička jménem Natálka. Toto pozvání tehdy přijal s podmínkou, že se proti tomuto rasistickému činu veřejně ohradí, protože s něčím takovým nemůže souhlasit. Protože na tuto dohodu pan Matějný přistoupil, Jiří Černohorský tedy neměl problém do Vítkova jet. V srpnu 2016 panu Matějnému tuto část proslovu začali následně jeho kamarádi vyčítat a pan Matějný popřel dohodu s panem Černohorským s tím, že on údajně netušil, že se takto v proslovu pan Černohorský vymezí a bude souhlasit s udělenými tresty pro ty, jenž málem upálili malou cikánskou holčičku. Již na této první akci dal pan Černohorský jasně najevo, že se od extremistických postupů distancuje.

Jiří Černohorský se s panem Matějným naposledy setkal 14.08.2016 při akci Prague pride. A následně po této akci s panem Matějným ukončil jakoukoliv spolupráci. A to z důvodu jeho vystupování, kdy se odcházelo z této akce. Kdy se vyjadřoval k homosexuálům způsobem, který se nedá nazvat ani tak, že byl za hranou. Také proto tehdy již následně nepřijal ani pozvání pana Matějného na posezení v restauraci.

Rozdíl mezi panem Černohorským a panem Matějným je ten, že pan Černohorský své aktivity směřuje na systémové změny bez použití násilí, kdežto cesta pana Matějnýho vede přes agresi a nesmyslné napádání příslušníků menšin. Nenalezení shody v tomto zásadním bodě vedlo k definitivnímu ukončení spolupráce pana Černohorského s panem Matějným.

Pavel Matějný se tu a tam ozve, ale že by se jednalo o přátelskou komunikaci se zrovna dvakrát říct nedá. Na facebooku se před několika lety netajil tím, že by pana Zdeňka Chytru „pověsil na strom a zastřelil“. Po několika letech se před pár dny ozval emailem, ve kterém píše předsedkyni spolku Tradiční rodina paní Schneiderové, kde zmiňuje i Jiřího Černohorského:

„Dobrý den. Vám nestačí, že místopředsedou Vašeho spolku je buzerant, to Vás ještě prezentuje ten idiot a kámoš komoušů Černohorský??? S pozdravem, Pavel Matějný “

Tudíž o napojení pana Černohorského na neonacistickou scénu si mohou Čeští Elfové, tito „najatí žoldnéři“ politického neziskového sektoru maximálně nechat zdát.

V roce 2015 v říjnu na Václavském náměstí ve svém projevu Jiří Černohorský jako jediný řečník pronesl:

„Je pravda čtyři a půl tisíce uprchlíků, ano pozor, uprchlíci jsou úplně něco jiného než imigranti. Takže kdyby to byli přátelé uprchlíci, byli to rodiny s dětma, nezlobte se na mě, ale já k nim mám empatii. Je tam válka, je to něco nepředstavitelného. Nikdo z nás co tady stojíme, válku nezažili, nedovedeme si to představit. Takže ano, já vám říkám čtyři a půl tisíce uprchlíků ze Sýrie? Pomůžu jim, opravdu jim pomůžu, ale ne tomu co se vydává za uprchlíky!“

Manipulátoři.cz nevědí, co je svoboda myšlení a svoboda slova

Co se týče Ruska, jak bez jediného podloženého důkazu Čeští Elfové tvrdí, že je Jiří Černohorský agentem Kremlu, a že podporuje prezidenta V.V.Putina, je nutné dodat slovy pana Černohorského, že:

„mne irituje takové jednání, chování, vystupování, jako má pan starosta Prahy 6. Tak za prvé: to, že nepovažuji dnešní Ruskou federaci za agresora je můj názor, na který mám právo zaručené zatím ještě Ústavou České republiky. Za druhé: je tento názor podložen fakty. Fakty, které ovšem dnešní mainstream, Česká televize a internetové udavačské spolky jako Manipulátoři.cz a Čeští Elfové bohapustě popíráte a převracíte doslova naruby. Stačí zmínit přes 750 základen NATO po celém světě a 2, slovy „dvě“ základny Ruské federace! Za třetí: můj čin ohledně památníku Ivana Stěpanoviče Koněva? Kdyby dnešní politická garnitura, zaprodaná za dotace z Bruselu, společně s rádoby Českou televizí nepřevracela naruby minulost co se týče II. Světové války, tak v naší zemi není toto napětí a já bych nikdy neměl potřebu se takto vyjadřovat a dnes již doslova zarputile obhajovat skutky tehdejší Rudé armády a Sovětského svazu.

Jak jsem řekl, nebýt vojáků Rudé armády a lidí jako byl pan maršál Koněv. Tak dnes vy z Manipulátorů.cz o mne nic nepíšete! Naše země by neexistovala a český národ by byl už jen článkem v dějepise základních nacistických škol s Goeblsovou propagandou!“